INVL Logo

"Invalda Real Estate" baigė reorganizaciją

Investicijų bendrovei „Invalda“ priklausanti įmonė „Invalda Real Estate“, siekdama aiškumo ir skaidrumo savo veikloje, baigė reorganizaciją, kurios metu nekilnojamojo turto tarpininkavimo veikla buvo atskirta nuo nekilnojamojo turto projektų vystymo bei valdymo veiklos.

Nekilnojamojo turto tarpininkavimo paslaugas teiks bendrovė „InReal“, kuri taip pat užsiims rinkos tyrimais, nekilnojamojo ir kilnojamojo turto vertinimu, konsultuos visais nekilnojamojo turto klausimais. Pagrindinis „InReal“ biuras yra Vilniuje, bendrovė turi atstovybes Kaune ir Klaipėdoje bei Rygoje (Latvija) ir Kijeve (Ukraina). Lietuvoje „InReal“ dirba 64 darbuotojai.

„Invalda Real Estate“ užsiims nekilnojamojo turto projektų vystymu Lietuvoje, taip pat – nekilnojamojo turto valdymu ir kuruos nekilnojamojo turto projektus kitose šalyse, kur jau yra investavusi ar numato tą daryti „Invaldos“ įmonių grupė. Šios paslaugos bus teikiamos naudojant prekės ženklą „inRED“. Bendrovėje dirba 72 darbuotojai.

Pasak „Invalda Real Estate“ direktoriaus Tomo Bučo, po reorganizacijos nekilnojamojo turto tarpininkavimo paslaugas atskyrus nuo plėtros projektų bei turto valdymo, struktūra tapo aiškesnė, galima sklandžiau ir skaidriau organizuoti veiklą.

„Invalda Real Estate“ pardavimai per pirmąjį šių metų pusmetį sudarė 32,58 mln. litų, praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu ji siekė 22,49 mln. litų.