INVL Logo

„Invalda INVL“ įsigis 0,19 proc. savo akcijų

Viena pirmaujančių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“ įsigis 0,19 proc. savo akcijų, už kurias sumokės 105 tūkst. eurų (be tarpininkavimo mokesčių).
 
„Invaldos INVL“ akcijų supirkimas vyko nuo šių metų gegužės 4 iki 18 dienos per „Nasdaq Vilnius“ biržą, jo metu investuotojai pasiūlė 23 076 vienetus akcijų. Iš viso bendrovė siūlė supirkti 120 tūkst. vienetų, todėl kiekvienas parduos 100 proc. siūlyto akcijų kiekio. Bendrovės siūlyta akcijų supirkimo kaina – 4,55 euro už akciją. Atsiskaitymas už akcijas įvyks šių metų gegužės 22 dieną.
 
„Akcijų supirkimas parodė, kad daliai investuotojų yra aktuali galimybė realizuoti norimą akcijų kiekį nuosavų grynųjų aktyvu verte. Tokius supirkimus planuojame vykdyti ir ateityje“, – sakė „Invaldos INVL“ prezidentas Darius Šulnis.

„Invalda INVL“ yra viena pirmaujančių turto valdymo grupių Baltijos šalyse, veikianti nuo 1991 metų. Grupei priklausančios įmonės Lietuvoje ir Latvijoje valdo daugiau kaip 20 investicinių, nekilnojamo turto ir pensijų fondų (antros ir trečios pakopos), alternatyvias investicijas, individualius portfelius, privataus kapitalo bei kitas finansines priemones. 2016 m. pabaigoje daugiau kaip 170 tūkstančių klientų Lietuvoje ir Latvijoje bei tarptautiniai investuotojai buvo patikėję grupės bendrovėms virš 500 mln. eurų vertės turto. „Invaldos INVL“ akcijomis vertybinių popierių biržoje NASDAQ Baltic prekiaujama nuo 1995 metų.